After work-event på kontoret?

party-power-paket

Företagsevenemangsplanerare!
Är du trött på krånglet och stressen som följer med att organisera after work-event och företagsfester? Tänk om du utan ansträngning kunde ta med festen till ditt eget kontor, utan någon av de vanliga huvudvärken och till en bråkdel av prislappen som du normalt skulle förvänta dig. Vi ser slutet på den traditionella eran och välkomnar nytt sätt att boka festarrangemangstjänster!


Att planera ett framgångsrikt kontorsevenemang kan vara en logistisk mardröm. Att samordna catering, underhållning och drycker känns ofta som att valla katter, vilket gör dig överväldigad och frustrerad.

Föreställ dig detta: du jonglerar samtal med cateringföretag och försöker hitta rätt meny som passar allas smaker och kostbegränsningar. Dessutom kämpar du för att boka en pålitlig DJ som kan hålla energin hög och dansgolvet packat. Och låt oss inte ens börja med utmaningen att hålla drinkarna flytande och baren fylld under hela evenemanget.

Vi introducerar våra omfattande festarrangemangstjänster, utformade för att ta bort stressen från planering och göra ditt kontorsevenemang till en oförglömlig upplevelse. Vi har sömlöst integrerat tre viktiga delar i ett problemfritt paket:

Våra duktiga kockar är specialiserade på att tillverka aptitretande pizzor gjorda på plats. Från klassiska Margheritas till uppfinningsrika specialpajer, dina gäster kommer att njuta av den fräsande, ostliknande godheten. Och oroa dig inte för kostbehov – vi har alternativ för alla, från glutenfria skorpor till veganvänligt pålägg.

Våra expertmixologer tar baren till dig och erbjuder ett varierat urval av alkoholhaltiga drycker som tillgodoser alla preferenser. Från premiumcocktails till en noggrant utvald vinlista, dryckerna kommer att fortsätta flyta på, vilket säkerställer att allas humör är på topp hela kvällen.

Dynamisk underhållning: Gör dig redo att spela till takten från våra begåvade DJs som vet precis hur man håller festen vid liv. Och om det inte räcker, erbjuder vi en rad underhållningsalternativ, inklusive livesaxofonuppträdanden, dansakter och mer. Dina gäster kommer inte att kunna motstå att slå dansgolvet!

Föreställ dig att du minglar med kollegor, alla ler och njuter av den livliga atmosfären. Doften av nybakade pizzor fyller luften, och ljudet av skratt blandas med de mjuka saxofonlåtarna. Drycker finns i handen, dansgolvet är elektriskt och du kan faktiskt koppla av och njuta av evenemanget du arbetat så hårt för att få ihop.

Säg adjö till evenemangsplaneringsstress och hej till en sömlös och oförglömlig kontorsfestupplevelse! Kontakta oss idag för att diskutera hur våra festarrangemangstjänster kan förändra ditt nästa företagsevent. Dina kollegor kommer att prata om det i månader framöver.
Låt inte mardrömmar i händelseplanering hindra dig från att skapa anmärkningsvärda minnen. Välj bekvämlighet, spänning och perfektion med våra festarrangemangstjänster. Hör av dig nu och låt oss göra din kontorsfest till en pratstund!

Planerar du fest? Ta kontakt med oss om du vill diskutera vad vi kan göra för just ditt event.
Vi erbjuder erfarna DJ:s, musiker, underhållning och teknik till ditt event.


Med vänligt nöje,

Grundare och professionell DJ

Kontakt:
Party Stockholm Events
Mobil: +46 (0) 736779427
Hemsida: https://www.partystockholm.se
Sociala medier:
Instagram Facebook | Google

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*