Företaget

Party Stockholm har sitt säte i Hammarby Sjöstad, Stockholm och är ett företag som hyr ut DJs, alla typer av musiker, DJ-utrustning, scenteknik och underhållning. Vi har 30 års erfarenhet av olika typer av festarrangemang framförallt bröllop, födelsedagsfester och företagsfester.

Affärsidė:

Vi är ett fräscht och nytänkande företag med öppet sinne, ett mera komplett alternativ till många andra gamla aktörer i branschen. Vi fungerar som ett stort nätverk av erfarna personer inom olika områden och kan därför erbjuda helhetslösningar som är mer tidseffektiva än många andra. Detta system underlättar planeringen och sparar på din budget.

Bakgrund:

Initiativtagaren Pablo Fierro inledde sin kärriär 1990 som DJ för att sedan 1994 starta en ny förgrening som nattklubbsarrangör och festfixare. Företaget är resultatet av denna utveckling genom att han har införskaffat djupare erfarenhet inom events, discjockeyservice samt ljud– och ljuslösningar.

Vårat mål:

Målet med Party Stockholm är att kunna erbjuda bättre kunskap, effektivare lösningar och tjänster inom eventbranschen genom vårat stora kontaktnät. Du som kund är ute efter bästa upplevelse till ett hyggligt pris och det är precis det vi erbjuder. På köpet får du även ett trevligt bemötande, bra service och snabb och tydlig kommunikation. På detta sätt skapar vi förtroende och nöjda kunder. Vårat mål är att göra dig som beställare mer än nöjd, du ska vara överlycklig. Känn dig fri att kontakta oss och berätta om Ditt event så återkommer vi snart till dig med upplägg!

Varför välja oss:

Vi är en av de eventföretag som fått bäst recensioner på nätet. För oss är finns det inget viktigare än att du som beställare skall vara extremt glad och nöjd med slutresultatet av ditt event, därför ger vi alltid 150%. Låt oss ta sätta fart på dina planer, så får du mera tid för annat. Vi ser till att knyta rätt kompetens till den planerade festen. Vi åtar oss att projektleda hela ditt event, eller delar av den.


Väl mött,

Pablo Fierro
DJ & Grundare av Party Stockholm

Hyra DJ + anläggning. Komplett Paket för ca 80 pers