Oslagbart paket för dig och företaget. Pizza, DJ och underhållning. Välj storlek.

After Work Event

På Party Stockholm Events förstår vi betydelsen av att skapa minnesvärda ögonblick
som resonerar med ditt företag. Våra all inclusive-paket är designade för att tillgodose
dina unika behov och ger dig förstklassig underhållning. Läcker catering och exceptionella DJ-tjänster direkt på ditt eget kontor. Höj er After-Work till en oförglömlig upplevelse med våra noggrant utformade paket: Small Basic, Medium Deluxe och Mega Ultimate.

Small Basic <100 deltagare

Det Idealiska after work paketet för sammankomster med upp till 100 deltagare, vårt Small Basic Package ger en intim touch till ditt event. Detta paket inkluderar:

DJ Delight:

Upplev ögonblickets rytm med vår skickliga DJ, som kommer att sammanställa en spellista som passar den atmosfär du önskar.

Sensationellt ljud och ljus:

Förvandla ditt kontorsutrymme till en dynamisk festzon med vårt förstklassiga ljud- och ljus, som skapar stämningen för en extraordinär kväll.

Medium Deluxe-paket 100-300 deltagare

After work paketet som är designat för att förbättra din kontorssammankomst med sofistikerad stil, Medium Deluxe paketet vänder sig till en större grupp deltagare. Detta paket innehåller alla funktioner i Small Basic Package, plus:

Förtrollande underhållning:

Fängsla dina gäster med ett urval av underhållning, allt från fascinerande dansare till mystifierande magiker. Låt din fantasi flöda när vi lägger till en touch av förtrollning till ditt evenemang.

Mer ljud- och ljus:

Höj den visuella och auditiva upplevelsen med uppgraderat ljud- och ljusteknik, vilket skapar en atmosfär som lämnar ett bestående intryck.

Mega Ultimate Package 400-1000 deltagare

För dem som vill vara värd för ett evenemang som lämnar ett oförglömligt avtryck, är vårt Mega Ultimate, det after work paketet som är toppen av extravagans. Detta paket inkluderar alla erbjudanden från Small Basic och Medium Deluxe-paketen och lägger till:

Underhållning utan motstycke:

Upplev de imponerande talangerna hos en mängd olika underhållare, från liveband som håller energin hög till karismatiska värdar som engagerar och trollbinder.

Utsökt anpassning:

Skräddarsy varje aspekt av ditt evenemang för att matcha din vision, från tematisk inredning till personliga spellistor, vilket säkerställer en unik och oförglömlig upplevelse.

Fat Frank’s Pizza Catering på ditt event

Låt Fat Franks Catering introducera sitt innovativa cateringkoncept som kommer att vara den perfekta stämningshöjaren till er fest! 

Med sina nya privata kockar och portabla pizzabarer erbjuder de rykande färsk stenugnspizza, tillagad på äkta italienska råvaror direkt på ert kontor. Pizzabaren tar upp 1,5×1,5 meter och kan placeras inomhus såväl som utomhus och deras stenugnar kräver helt vanliga eluttag.

Små som stora event:

Konceptet är optimalt anpassat för mingeltillställningar, after works, event etc. Kort och gott för alla sällskap från 10 till 1000 personer. 

Veganska alternativ och glutenfria pizzor:

Med en varierande pizzameny som är anpassad efter alla typ av specialkost, kan du vara säker på att hitta en läcker pizza som passar just dina preferenser. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller glutenintolerant. För er som önskar en liten aptitretare eller någon söt delikatess finns även chark och italienska desserter som extra tillval! 

Alkoholtillstånd:

Självklart kan ni även beställa alkoholhaltiga drycker såsom vin, öl och bubbel till ert event, där serveringspersonal ingår och som kommer sitt yttersta att dina gäster blir väl omhändertagna genom hela evenemanget.

Du kan vara säker på att du får en högkvalitativ och professionell eventupplevelse från början till slut där du som kund inte behöver tänka på någonting annat än att njuta av den magiska stämningen tillsammans med dina kollegor!

Vi lovar att du kommer att bli positivt överraskad:

Oavsett vilket paket du än väljer, utlovar Party Stockholm Events ett evenemang som överträffar förväntningarna. Kontakta oss idag för att skräddarsy ett specialanpassat paket och förvandla ert kontorsevenemang till en extraordinär fest som kommer att talas om i många år framöver.

  OFFERT AFTER WORK PAKET - Fyll i formuläret nedan, så skickar vi en offert till din inkorg inom några timmar.
  Efter att du fått offerten, kan du tacka ja eller nej och du förbinder dig inte till något köp!
  Vi kan alltid skräddarsy en lösning som passar just ert företag!

  Företagsnamn (obligatorisk)

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Ditt mejl (obligatorisk)

  Mobilnummer

  Datum för fest (XXXX-XX-XX)

  Antal personer

  Tider

  Adress/lokal

  Typ av event

  Välj paket

  Vilken underhållning önskas?

  DJSaxofonistSamba-showCongaspelareTrollkarlLivebandTrubadurAnnan underhållning (Beskriv)

  Musikönskemål (De vanligaste)

  70-talsklassiker80-talsklassiker90-talsklassiker2000-talsklassikerTopplistaLatinSchlagerRockklassikerHip-Hop & RNBHouse & ElektronisktOrientalisktMina egna önskemålVi litar på DJ:n spelar blandat

  Mat- och dryckönskemål

  PizzabufféVälja på menyAlkoholhaltiga dryckerGlutenfria alternativ

  Hur hittade du till oss?

  Meddelande / Övriga önskemål

  Eventuell kampanjkod