DJ + Bartender paket

Nu kan vi tillsammans med Rent a BARtender erbjuda Dig/Er ett paket med både DJ och BARtender för festen/eventet. Paketet gäller för privatpersoner och event inom 20 km från Stockholm City. Paketet kan bokas året ut.

Det som ingår i paketet:
5 timmar DJ + 5 timmar öppen bar med en bartender ifrån Rent a BARtender.
Planering, resor, transport, installation, rigg & riv. Ni behöver inte tänka på det, vi sköter allt.
Ljud- och ljusanläggning för upp till 100 personer.
Bartendern har med de redskap han/hon behöver, ni får inköpslistor till det som behövs för baren.
Inga otrevliga överraskningar eller kostnader tillkommer.

Möjliga tillval är:
Extra timmar DJ resp. bartender
Större anläggning och/eller mer features
Bardisk och/eller glas

Några tips, baserade på vår erfarenhet:
Att ha bartender/DJ från start kan ibland passa, men ofta kommer folk sent och det kan ofta vara bättre att dra igång bar och musik lite senare så blir det nästa nivå på festen.

Skall du ha sittande middag så är det rätt onödigt att ha bartender/DJ från start. Tänk även på att en sittande middag i princip alltid tar mycket längre tid än du planerat. Om gästerna är från cirka 50 år och uppåt och sitter på en trerätters middag med rött vin så är det mycket svårt att få upp dem på ett party, såklart finns det alltid undantag. Ett smart tips i dessa pandemitider är att skippa sittande middag, varför inte ha en foodtruck som kommer förbi och förser gästerna med mat i kombination med drinkar (bartender) och grym musik (DJ). Då kan du även vara ute, tält eller altaner vilket aldrig är fel.

Om du vill ha kvar gästerna efter att DJ/bartender slutat är att servera en vickning, t.ex. korv. Ta då även fram lite öl så blir övergången mjuk och festen fortsätter. Vi hjälper till att göra festen extra lyckad och så att du/ni även har kul och kan umgås med era vänner.

DJ + Bartender. Komplett Paket för din fest
DJ + Bartender. Komplett Paket för din fest

BOKA PAKET / SKICKA FÖRFRÅGNING