Hyr DJ

Hyr DJ ifrån Party Stockholm vart du än ska ha ditt event, för vi är rikstäckande. Vi jobbar i Stockholm, Göteborg, Malmö och alla städer och orter däremellan. Egentligen så är vi tillgängliga för uppdrag i hela landet faktiskt.

Du kan lita på att vi tillsätter den bäst lämpade personen när du hyr DJ från Party Stockholm till ditt event! Våra DJ:s är lyhörda och tar även emot musikönskemål.
En professionell DJ:s arbete handlar om att manipulera publikens sinnesstämning med hjälp av låtval & timing.
DJ:n väljer ut den perfekta mixen av alla tiders endorfinhöjande partylåtar!

Om det redan finns ljud- och ljusutrustning på plats så är alternativet att hyra DJ till din fest ett utmärkt val. Det som ingår i detta fall är DJns egna utrustning som består normalt sett av en mixer även kallad controller samt dator och kablar.

DJ:n kopplar in sin utrustning till befintlig anläggning. Du som beställare ska se till så att den befintliga anläggningen är i gott skick och fungerar. Vi kan också hjälpa till med detta och ge feedback och rådgivning åt dig.

Vi har flest nöjda kunder i hela landet enligt kunderna själva som ger oss feedback, för att vi lyssnar på vad kunden är ute efter. Vi gör alltid vårat bästa för att göra kunden mer än bara nöjd, vi levererar över förväntan, det är vårat mål!

Referenser finns det gott om! Kika även på våra tidigare uppdrag.

Hyr Dj till ditt event

HYR DJ / SKICKA FÖRFRÅGNING