Anekdot ifrån 2013. Bröllops-DJ

https://partystockholm.se/
https://partystockholm.se/

För några veckor sedan fick jag en bokning av en kille via mail om att vara bröllops-DJ på hans bröllopsfest. Ett par dagar senare på jobbet träffade jag på en gammal kompis som jag inte hade sett på ett antal år kanske tio eller mer.
Vi snackade lite om hur livet hade varit och så vidare. Han undrade hur det går med spelningar, är det mycket fortfarande? frågar han … Sedan undrade han mig om jag spelar på bröllop också, ja naturligtvis jag älskar att spela på bröllop, har varit bröllops-DJ i många år, vad händer? Han sa åh vad nice, eftersom min bror planerar att gifta sig och han behöver hyra en duktig DJ, fast han måste vara mångsidig som spelar all typ av musik.
Jag sa ok han kan ju boka mig absolut men låt mig kolla kalendern, vilket datum är bröllopsfesten? Den 29:e november sa han. Då är jag redan bokad, vilken osis! sa jag. Förresten vad heter brorsan? Han heter Aldo. Öhh ok, är du säker på är den 29:e nov? Javisst varför? Vänta en sekund, vad heter hans flickvän? Hon heter **** varför? Jo för att han som bokade mig den 29:e nov heter ju också Aldo! Hahaha det måste ju vara din bror mannen, ska spela på din brors bröllopsfest! ?⭐️?

Jäklar, det var skojig överraskning, sa han. Det är en liten värld också, sa jag! 😀

Har du några roliga anekdoter så dela med dig, kommentera!
/Pablo 🙂

Funderar du på att boka bröllops-dj?
Skicka en förfrågan så lovar jag att återkomma snarast.
Referenser hittar du på denna sida.
Kolla vidare på www.partystockholm.se om du vill veta mer.
Ring/sms 0736-779427.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*