Oslagbart after work paket. Pizza, DJ och underhållning. Välj storlek.

På Party Stockholm Events förstår vi betydelsen av att skapa minnesvärda ögonblick som resonerar med ditt företag. Våra all inclusive-paket är designade för att tillgodose dina unika behov och ger dig förstklassig underhållning. Läcker catering och exceptionella DJ-tjänster direkt på ditt eget kontor. Höj er after work till en oförglömlig upplevelse med våra noggrant utformade after work paket:  Small Basic, Medium Deluxe och Mega Ultimate.  

Small Basic 

 <100 deltagare  

Idealiskt för sammankomster med upp till 100 deltagare, vårt Small Basic Package ger en  intim touch till ditt event. Detta paket inkluderar: 

DJ Delight: 

Upplev ögonblickets rytm med vår skickliga DJ, som kommer att sammanställa en  spellista som passar den atmosfär du önskar.  

Sensationellt ljud och ljus: 

Förvandla ditt kontorsutrymme till en dynamisk festzon med vår förstklassiga ljud- och ljusutrustning, som skapar stämningen för en extraordinär kväll.  

Medium Deluxe-paket  

100-300 deltagare 

Designat för att förbättra din kontorssammankomst med sofistikerad stil, Medium Deluxe paketet vänder sig till en större grupp deltagare. Detta paket innehåller alla funktioner i  Small Basic Package, plus:  

Förtrollande underhållning: 

Fängsla dina gäster med ett urval av underhållning, allt från fascinerande dansare till  mystifierande magiker. Låt din fantasi flöda när vi lägger till en touch av förtrollning till ditt  evenemang.  

Mer ljud- och ljus: 

Höj den visuella och auditiva upplevelsen med uppgraderat ljud- och ljusteknik, vilket skapar en atmosfär som lämnar ett bestående intryck. 

Mega Ultimate Paket 

400-1000 deltagare 

För dem som vill vara värd för ett evenemang som lämnar ett oförglömligt avtryck, är vårt  Mega Ultimate Package toppen av extravagans. Detta paket inkluderar alla erbjudanden från Small Basic och Medium Deluxe-paketen och lägger till:  

Underhållning utan motstycke:  

Upplev de imponerande talangerna hos en mängd olika underhållare, från liveband som håller energin hög till karismatiska värdar som engagerar och trollbinder.  

Utsökt anpassning: 

Skräddarsy varje aspekt av ditt evenemang för att matcha din vision, från tematisk inredning till personliga spellistor, vilket säkerställer en unik och oförglömlig upplevelse.  

Bländande bild och akustik: 

Fördjupa dina gäster i ett sensoriskt underland med toppmoderna bilder och akustik som förvandlar ditt kontor till ett hisnande evenemangsutrymme. 

Oavsett vilket paket du än väljer, utlovar Party Stockholm Events ett evenemang som överträffar förväntningarna. Kontakta oss idag för att skräddarsy ett specialanpassat paket och förvandla ert kontorsevenemang till en extraordinär fest som kommer att talas om i många år framöver.  

After work paket DJ & musiker

Fat Franks Catering 

Vår ambition är att nå ut till de företag som vill ge sina kunder och anställda en unik  sinnesupplevelse!  

Låt oss presentera ett nytt och innovativt koncept som tar med sig de italienska smakerna direkt till kontoret. Tänk er rykande färsk, äkta italiensk stenugnspizza med varierat utbud perfekt för alla smaker. Med en god stämning och väl utvalda italienska klassiker vill vi tillsammans med er skapa härliga minnen! 

Om oss: 

Fat Frank’s Catering erbjuder en privatkock som med sin portabla pizzabar och tillhörande stenugn, bakar rykande färsk pizza på äkta italienska råvaror. Pizzabaren tar upp 1,5 x 1,5 meter och kan placeras inomhus såväl som utomhus. Våra stenugnar kräver helt vanliga eluttag.  

Konceptet är optimalt anpassat för mingeltillställningar, after works, mingelevent m fl. Kort och gott, för alla sällskap från 10 till 1000 personer. Vi levererar vår tjänst oavsett branschtillhörighet och vi utgår från Stockholm, Göteborg, Malmö. 

Alkoholtillstånd: 

Via vår restaurang Fat Frank’s som ligger på Karlavägen har vi fått utökat alkoholtillstånd till alla våra events i Stockholm Stad. I våra paket, erbjuder vi alkoholhaltiga drycker såsom öl, vin och bubbel.  

Detta betyder att vi nu erbjuder en helhetslösning till alla kunder i Stockholmsområdet. 

Luta er tillbaka och låt Fat Frank’s Catering tillsammans med Party Stockholm att sköta resten. Tala om för oss vad ni önskar så ser vi till att göra vårt bästa för att få förgylla er kväll.

fatfrank-10
Pizzacatering företag event
fatfrank-1

BOKA AFTER WORK PAKET

<-TILLBAKA TILL PAKETEN