DJ till festen? 

Vad är viktigt för att en DJ som kunna göra framgångsrika spelningar? En DJ:s arbete handlar i korthet om att bygga upp feststämningen med rätt låtar i rätt följd med perfekt tajming. Det handlar till stor del om vilken musik gästen vill ha, inte bara om vad DJ:n gillar. Trots det är det ofta DJ:n till stor del använder sin konstnärliga ådra när det kommer till att välja och mixa in låtar på festen. Det som gör en professionell DJ:s framgång är kontakt med publiken och då menar vi inte att prata med gästerna, utan att vara väl medveten om vilka låtar som kommer att få igång gästerna, kunna justera hur länge låten ska den spelas och kunna känna av när man ska mixa in nästa.
Teknik, tajming, skicklighet, fingertoppskänsla, erfarenhet och musikkännedom är nycklarna för att DJ:n på festen ska lyckas med sitt uppdrag. Att DJ:n är lyhörd och vill ta emot musikönskemål under kvällens gång, är ju också superviktigt för att leverera en perfekt musikmatchning hos gästerna.

Vilken DJ passar bäst till din fest?

Fest är en nationell tradition och våra DJ’s spelar på alla möjliga typer av fester och tillställningar varje år. Tusentals företag och privatpersoner har anlitat oss genom åren. Vad än syftet med Din fest kommer att vara, är det viktiga för oss att det uppnår sitt optimala tak vare sig det handlar om en bröllopsfest, nyårsfest, julfest, midsommarfest, kickoff, jubileumsfest, födelsedag, svensexa eller någon annan typ av arrangemang.

Våran DJ till din fest är expert på att få igång gästerna och skapa den magiska stämningen på festen. Vi har all musik och är alltid förberedda med alla klassiker och det senaste. Party Stockholm har erfarit alla typer av fester och events.
Vi tillsätter den DJ som matchar bäst till din fest.

Här följer några festtyper som vi vanligtvis åtar oss:

  • Bröllopsfest, Möhippa och Svensexa, Nyårsfest, Julfest, Midsommarfest.
  • Födelsedagsfest: 18 år, 25 år, 30 år, 40 år, 50 år, och 60 år. Även många barnkalas förekommer.
  • Företagsfest: Kickoff, Avslutningsfest och Temafest ex. Retroparty, Latinparty, 60-tal, 70-tal, 80-tal, 90-tal.

Planerar du att boka en dj till festen? Ta kontakt med oss och berätta om dina festplaner!